Alla inlägg den 18 februari 2013

Av Alexandra Chorsell - 18 februari 2013 17:20

 

intervju imorgon! hade jag aldrig trott så tidigt under min arbetslösa tid men ser man på.. ;  så som sagt intervju imorgon med Face2Face... få se om dom e nått.. sen så såg jag att mathem som jag sökt till tidigare, har lagt upp en annons på arbetsförmedlingen.se om att dom söker 8 st med just den tjänsten jag sökte för typ två månader sen! WTF! nåja sökte in till det idag å hörde dessutom av mig till en kollega som fortfarande jobbar där om att han kan juh "påminna" chefen om att jag fortfarande är intresserad. 


enligt kollegan då också så skulle jag få svar denna vecka.hoppas för det är där jag egentligen vill jobba. 


nåväl nu såhär några timmar senare också så gjorde vi ett ytterligare blodtest på lucifer då labbet slängde det andra för att vetrinären ville ha borelia/TBE prov på han också. (han hade tydligen lite för mycket av något som jag inte kommer påvad det hette nu men som va för högt iaf och eftersom det va då mycket av dom vita blodcellerna så trodde han att Lucifer antingen va förgiftad eller kanske ev hade en långvarig infektion) lyckligtvis så blev det gratis för oss då som sagt labbet slängde det andra så det va bara att åka dit och lämna. så nu dröjer det väl en vecka till (ca) innan vi får svar om vad det är... infektion eller förgiftning samt om det går att bota. 


för övrigt så har jag sökt jobb då som sagt men jag ringde dessutom SEAT idag (eftersom jag då äger en SEAT ^^) för å kolla vad som hände med anmälan av min parkeringsskada som jag har på bilen efter att bussen körde sönder skiten. dom hade inte hunnit tagit hand om det men skickade ärendet vidare nu till bussbolaget som i sin tur då kontaktar mig och seat ( blir nog mer så att jag hör av mig till dom båda om det inte hänt nått innan fredagen.) .


almost an awsome day.    

Av Alexandra Chorsell - 18 februari 2013 10:39


vetrinären ringde imorse och jag inte kunde svara, så lämnade han ett meddelande att han ville prata med mig ang lusse. när jag väl sen ringer tillbaka så säger tjejen som tar emot mig att han är upptagen (obviously) och det har med att han vill ta mer blodprover på lusse. 

shit! tänkte jag då det kan egentligen bara innebära två saker:

1) han har nått mer utöver sin EP

2) att blodprovena som han gjorde förra gången är ofullständiga/otillräckliga på något sätt.

så nu sitter jag nervöst å väntar på att han ska ringa igen så vi kan ta reda på vad han har men också hur mycket mer i kostnader vi kommer få behöva ge honom. 

oh shit.. snälla säg att det är bara jag som känner såhär..?!

Tidigare månad - Senare månad
Ovido - Quiz & Flashcards